Pin it

Billig övernattning hos Grand Hotel i hjärtat av Köpenhamn

Om du ska åka på semester eller tillbringa en helg med din fästmö, fru, man eller familj bör du kontrollera som det finns möjlighet att övernatta till lågt pris på ett av Arp-Hansens hotell i centrum av Köpenhamn.

Om du vill bo nära Centralstationen rekommenderar vi att du bokar din övernattning hos Grand Hotel på Vesterbrogade. Hotellet erbjuder Bed & Breakfast. Observera att erbjudandet avser ett begränsat antal rum, och priset anges alltid per natt.

Billig minisemester med övernattning i centrum

Ta med dig familjen på minisemester till Köpenhamn. Arp-Hansen Hotel Group erbjuder här en rad extra förmåner för familjer. Här kan du bland annat få ett dubbelrum för hela familjen från DKK 890,- och avtala om ett specialpris för ett extra hotellrum, om barnen är stora nog att sova för sig själva.

Försäljningsvillkoren för erbjudandet inkluderar bland annat förskottsbetalning. Priset återbetalas inte och det finns maximalt en extra bädd per rum. Erbjudandet gäller dessutom endast under vissa perioder. Läs om dem här. Om du vill bo nära Tivoli och Rådhusplatsen, ligger Grand Hotel på bekvämt avstånd från båda platserna.

Du kan spara upp till 35 % på din hotellvistelse i Köpenhamn

Med Arp-Hansen Hotel Group kan du få upp till 35 % rabatt på din övernattning, om du beställer 3 nätter eller mer. Observera att frukost inte ingår i erbjudandet och att det endast gäller ett begränsat antal rum. Om du redan nu vet när du vill tillbringa några dagar i Köpenhamn bör du boka dina övernattningar idag.