Pin it

Skäm bort dig själv och boka ett hotell i centrum av Köpenhamn

Köpenhamn har allt. Det är först och främst en vacker gammal stad, som med sin arkitektur och framtoning är förankrad i sin berömda och beryktade historia, och staden är dessutom en kosmopolitisk metropol.

Du kan utforska de olika stadsdelarna och hitta musikaliska pärlor, vintagefynd och gourmetupplevelser som slår det mesta, eller bara strosa runt i grannskapet och upptäcka charmiga och överraskande avkrokar. Övernatta i centrum och boka idag hos Grand Hotel mitt i stadskärnan.

Nära Centralstationen, Dansk Design Center och Vesterbro

Grand Hotel ligger i hörnet av Reventlowsgade och Vesterbrogade. Därifrån är det nära till allt som finns i staden. Hotellet har 161 smakfullt inredda rum med gratis trådlöst internet.

Hotellet har också en egen italiensk restaurang, där du kan uppleva stadens pulserande gatuliv medan du njuter av en kall öl och äter italienska maträtter från restaurangens kök.

Grand Hotels service för företagare

Grand Hotel har också möteslokaler för den som vill hålla ett möte i staden. Hotellet har både små och stora lokaler, med utrymme för upp till 40 personer. Det finns en rad olika mötespaket att välja mellan – alla med möjlighet till övernattning och extra mat och dryck.

Lokalerna har gratis trådlöst internet och normal AV-utrustning. Du kan be personalen om råd och hjälp så att du får exakt det du behöver. Efter arbetsdagens slut kan du njuta av staden eller bara koppla av. Boka övernattning och möteslokaler hos Grand Hotel idag och se fram emot en fin upplevelse.