Pin it

Hamnrundtur och sedan middag i Nyhavn och en lyxigt härlig hotellvistelse i Köpenhamn.

Se Köpenhamn från en helt annan vinkel genom att åka på en hamnrundtur, följd av en härlig middag i mysiga Nyhavn. Avsluta dagen med en hotellvistelse på Grand Hotel samt frukost dagen efter.

Upplev staden på ett helt annat sätt genom att åka på en hamnrundtur och se Köpenhamns operahus, Den Lille Havfrue, Amalienborgs slott och mycket mer samtidigt som en guide berättar om staden och sevärdheterna längs kanalen. Hamnrundturen kan med fördel kombineras med en sightseeingtur per buss, vilket ger en heltäckande bild av staden. Sightseeingbussarna avgår från Vesterbrogade, och därmed behöver man bara gå tvärs över gatan för att hoppa på en buss, och vill man promenera till kanalbåten går det också bra. Det tar bara fem minuter att gå ned till exempelvis Gl. Strand.

Hotellvistelse nära Nyhavn i Köpenhamn

 

En populär anhalt är Nyhavn som ligger ca 15 minuters promenadväg från Grand Hotel. Nyhavn är Köpenhamns populära hamnkvarter med restauranger, värdshus och barer. Området gillas högt av såväl stadsbor som turister, året runt, men självklart i synnerhet sommartid då man kan avnjuta solen från morgon till kväll från en av de talrika uteserveringarna.