Pin it

Övernattning i centrum av Köpenhamn på Grand Hotel

Hotellbyggnaderna är mer än 100 år gamla och påminner om en förgången tid med sina vindlande korridorer. I korridorerna hänger också fotografier av gamla tiders Köpenhamn, som visar hur stadsbilden har förändrats under tidernas gång. Extra intressant för den som är intresserad av stadshistoria.

Grand Hotel är ett klassiskt, 3-stjärnigt hotell som ligger i hjärtat av Köpenhamn och erbjuder utsökta måltider. Hotellet har 161 välutrustade rum med gratis trådlöst internet.

I hotellets bottenvåning hittar du Restaurant Frascati, en italiensk restaurang som är öppen hela dagen. Där kan du också avnjuta hotellets frukostar.

Vesterbro – en mångskiftande stadsdel i förändring.

Hotellet ligger i hörnet av Vesterbrogade och Reventlowsgade, och om du går neråt Reventlowsgade, längs Centralstationen, hittar du Köpenhamns baksida.

Den första delen av Istedgade präglas av porrbutiker och luggslitna krogar, men lite längre ner hittar du en helt annan miljö med fina restauranger, trendiga designbutiker och små trevliga kaféer och tesalonger.

Kødbyen och Halmtorvet har rustats upp och förändrats kraftigt på senare år, och idag kan du uppleva spännande konstgallerier med gatukonst, cocktailbarer och utsökta vinbarer. Även Øksnehallen och PH-cafeen bjuder ofta på intressanta evenemang.

Om du vill träna och motionera under ditt besök i staden hittar du DGI-byen, ett modernt idrottshus som bl.a. har en rund simhall, strax bakom Centralstationen.

Boka din övernattning hos Grand Hotel idag

Vesterbro är i grunden en dynamisk stadsdel, som ständigt har lokala evenemang och är ett perfekt ställe att övernatta för den som vill uppleva staden tillsammans med stadsdelens innevånare.

Grand Hotels personal känner området väl och kan alltid ge dig goda råd om stadsdelen.

Boka din övernattning hos Grand Hotel direkt på nätet på den här sidan eller kontakta oss på tel. +45 3327 6900 eller grandhotel@arp-hansen.dk